Beste geïnteresseerde/ werkveldpartner,

We willen je graag via deze route op de hoogte stellen dat er nog plekken zijn binnen onze opleidingen voor nieuwe studenten Sociaal Agogisch Werk, MZ en PW. We hebben een actie deze maand. Misschien wil je zelf graag een opleiding starten of ben je deel van een organisatie waar medewerkers zijn die je wilt laten professionaliseren of opschalen van niveau 3 naar niveau 4. Dat kan; zie onderstaand bericht.

NATIONALE AANMELDMAAND!

Juni is nationale aanmeldmaand en daarom krijg je als aankomend student €100,- korting op je studie bij een aanmelding deze maand! PROFIT Opleidingen start weer in augustus/ september en er zijn nog plekken vrij! Het ziet ernaar uit dat we starten in De Bilt, Zwolle en Amstelveen.

Ook is er nog plek om in te stromen en een extra verkort traject te volgen van maar een jaar of zelfs 6 maanden! De korting geldt ook voor kandidaten die instromen. Kijk voor meer informatie over onze opleidingstrajecten op de site.

Mochten er vragen zijn of behoefte aan contact, laat het ons weten. Mail naar; info@profitopleidingen.nl of bel 0388200210.

Tot ziens bij PROFIT!

Hartelijke groet,

Ruth Koger

Adjunct-Directeur

PROFIT Opleidingen